Spotalike, skapar spellistor på Spotify med låtar som liknar den som anges

spotalike

Vi har redan pratat med dig tidigare om olika verktyg för att skapa spellistor med dina favoritlåtar. Spotalike har nyligen fått vår uppmärksamhet, en nyfiken webbplats med vilken Skapa spellistor på Spotify med låtar som liknar den vi anger.

En av de egenskaper som har fångat vår uppmärksamhet mest på Spotalike är dess enkel manövrering. Det är faktiskt bara nödvändigt att komma åt länken som vi anger i slutet av artikeln och ange namnet på en låt som vi gillar. Då tar Spotalike hand om att skapa en spellista på Spotify baserat på vår smak (något möjligt tack vare tekniken i last.fm).

Självklart, när spellistan har hämtats kan den exporteras till Spotifysamt lyssna på varje låt individuellt. Dessutom anger Spotalike den totala varaktigheten för den genererade listan. Och om det vi vill är att skapa en annan lista måste vi bara klicka på knappen Skapa ny. Vid denna tidpunkt kan vi inte förneka att vi står inför ett idealiskt verktyg för att upptäcka nya låtar baserat på vår smak.

Utan tvekan är det ett mycket intressant verktyg. Om det har fått din uppmärksamhet kan du ta en titt på dess funktion genom följande länk på den officiella webbplatsen för projektet.