SocialRank presenterar sitt nya analysverktyg för följare för Instagram

SocialRank Instagram

SocialRank vill bli en centraliserad plattform för att underlätta förståelse och kunskap om själva följare som är tillgängliga via de välkända sociala plattformarna, varför de just har meddelat lanseringen av deras analysverktyg för Instagram, för närvarande tillgängligt i en sluten fas, som, enligt beskrivningen i annonsen, användare kan sortera och filtrera sina följare på Instagram baserat på deras platser, nyckelord, mest engagerade, mest värdefulla etc.

Registreringar kommer att vara öppna för användare inom några veckor, även om de som vill få tidig åtkomst bör begära sin inbjudan via den sida som är tillgänglig för dem.

SocialRank lovar att dess nya analysverktyg för Instagram kommer att ha en mycket liknande aspekt som den som finns i sitt nuvarande verktyg med fokus på Twitter. Den här nya versionen bedriver företagets uppdrag att låta varumärken och individer fortsätta bygga starka relationer inom de samhällen det stöder, även om det snart kommer att stödja andra sociala plattformar.