Slack tillåter redan direktmeddelanden till flera personer samtidigt

captura-41

I Slack kan vi skapa chattar inom samma företag, och det är möjligt att skicka privata meddelanden till en viss användare, men från och med nu kommer det också att vara möjligt att skicka en DM till flera personer och därmed starta en privat chatt med dem alla .

En funktion som inte hittills hade startats för att förhindra vad som borde vara en plattform för affärskommunikation, för att hantera arbetsfrågor, blev en kanal för att avleda uppmärksamheten från vad som bör göras inom företag, även om det verkar som om de har beslutat att låta var och en chef hanterar denna fråga oberoende av plattformen.

Dessa privata chattar tillåter upp till nio personer att samlas, vilket är nödvändigt för att skapa en privat grupp om vi vill ha fler medlemmar i den.

Dessa privata grupper kallas nu privata kanaler och de syns i sidomenyn.

De rapporterar det på företagets blogg, där de alltid ger flera tips relaterade till att använda Slack för att öka produktiviteten och förbättra kommunikationen mellan anställda.

Slack är en mycket bra plattform för att ha affärschattar utan tvekan, men kom ihåg att det är möjligt att använda andra alternativ för samma ändamål.