Slack kommer att börja släppa funktionen Stör ej de närmaste dagarna

Stör inte

Fler och fler användare lär sig om och använder Slacks gruppkommunikationstjänst, som ständigt implementerar nya funktioner och förbättrar andra i syfte att främja och underlätta kommunikation mellan medlemmar i de olika team och organisationer som de tillhör.

I denna bemärkelse, enligt TNW, kommer denna välkända produktivitetsplattform att börja med lanseringen av sin nya funktion kallad Stör inte till alla användare av det under de närmaste dagarna.

Trots detta kan gruppadministratörer redan ha möjlighet att få tillgång till den här nya funktionaliteten och konfigurera den genom att fastställa de timmar som de inte vill ta emot meddelanden varken på skrivbord eller mobila enheter, inte ens via e-post, varken på gruppnivå eller på individnivån.

Som standard är det fastställda schemat från klockan tio på natten till klockan åtta på morgonen följande dag, med hänsyn till lokal tid, även om administratörer kan ändra schemat eller manuellt avaktivera denna funktion helt efter deras behov .

Tanken bakom denna nya funktion, av vilken något redan angavs under den senaste månaden, är att undvika mättnad av meddelanden på olika vägar, särskilt vid vissa tider tänkt mer för vila än för produktivitet.