Skapare av Meerkat, Periscope-tävling, presenterar videokonferensapp mellan grupper

husparty

Meerkat var extremt välkänd och används över hela världen när det gäller att göra liveöverföringar från mobilen, men Twitter anlände för att köpa periskop och tog bort en hel del framträdande. Ändå motstår företaget och presenterar nu ett nytt projekt baserat på kommunikation mellan användare.

Är om Husparty, app för Android och iOS som möjliggör kommunikation mellan användare med video, speciellt utformad för att tillåta videokonferenser mellan grupper.

Houseparty, som kommer att ha en stationär version inom kort, fokuserar på ett helt annat ämne utan att förlora erfarenheten från strömmande video från mobila enheter.

Life On Air är namnet på uppstarten som ligger bakom surikat och HouseParty, och dess grundare har redan kommenterat att de har en miljon användare som har använt appen under testfasen, något som bara uppnås med mun till mun.

mun.

Det är något mer avslappnat än traditionella alternativ (hangouts, skype och andra), med uttryckssymboler och automatisk bildrotation på alla kontakter, en satsning som, även om den är inriktad på allmänheten som har en generös anslutningshastighet Internet kan ett bra hål i denna sektor.

Användningen är extremt enkel: vi väljer kontakter, vi hälsar och vi startar videokonferensen, extremt praktisk och intuitiv.