ShareThis meddelar aktiveringen av CopyNShare i sin nya widget

Dela detta

Införandet av sociala knappar på våra egna webbplatser gör det möjligt för oss att sprida vårt innehåll tack vare de handlingar som utförs av våra egna besökare, även om de också gör det möjligt för oss att känna till det innehåll som kan ha väckt mest uppmärksamhet jämfört med dem som har haft en mindreårig godkännande.

Förra veckan fick ShareThis användare ett meddelande om den nya widgeten som vi kan implementera på våra webbplatser, som inkluderar det speciella med CopyNShare-systemet, ett system som har aktiverats idag enligt ett nytt e-postmeddelande. Tanken med detta system är att låta oss mäta den spridning som våra besökare gör av vårt innehåll, det vill säga de tider som vårt innehåll har delats på andra webbplatser, för vilka i slutet av den delade webbadressen läggs till en speciell hashtag, som gör att vi kan följa upp.

På det här sättet, när vårt innehåll går till e-postmeddelanden, sociala nätverk, bloggar eller andra webbplatser, kan vi veta det. Enligt FAQ kan vi också göra en rad modifieringar av koden om vi vill återvända till den klassiska widgeten. Denna FAQ visar också att detta system inte fungerar under Opera-webbläsare.

Länk: Dela detta