Servify, en ny webbplats för att hitta yrkesverksamma som bryr sig hemma

Servify, en ny webbplats för att hitta yrkesverksamma som bryr sig hemma

Från Servify presenteras den här nya hemserviceplattformen som föddes i Spanien för att möjliggöra grundläggande aktiviteter av alla slag.

Från att klippa hår till att gå med hunden, Servify, som finns på servify.es, vill erbjuda ett bra erbjudande av proffs som hjälper till att hyra hemtjänster.

Från webben kommer klienten att kunna välja vilken tjänst de vill få, var de vill ta emot den och när, alltid i syfte att inte tillåta leverantörer att göra mycket aggressiva erbjudanden utan betala rättvisa provisioner. Plattformen föreslår för varje klient de tjänster som ligger närmast deras hem eller kontor, med flera filter redan tillgängliga på deras huvudsida.

Professionella kan registrera sig på plattformen med angivande av plats och kategori de kan delta i, med ett enkelt formulär tillgängligt i toppmenyn.

Idén är inte nyskapande, och just nu finns det inte mycket data tillgängligt (när man tittar i Barcelona finns det ingen professionell, och i Madrid visas bara 26), men förslagen och det enkla att registrera nya yrkesverksamma kan vara nyckeln till framgång av detta nya utkast.

Det finns fortfarande många punkter som måste lösas (ord finns på engelska, det finns ett fotolia vattenstämpel på bilderna av reklam …), men vi kommer att följa spåret för att se dess utveckling under detta år.