SEO före och efter 2012, en gratis bok på spanska

captura-111

2012, året då spelreglerna förändrades, när Google justerade sina kranar och tusentals webbplatser såg hur besök som kom från sökmotorn föll dag efter dag, många av dem straffades för dåliga SEO-metoder.

Från Capybara SEO, som redan översatte MOZ Beginners SEO Guide 2013, presenterar de oss en gratis PDF-bok som berättar vad som hände det året och hur det påverkade webben.

Din titel 29 SEO-experter berättar om tre år av Google Penguin-uppdateringar, och du kan ladda ner den från seo.pe.

De har gjort det i samarbete med LinkResearchTools.com, och de förklarar problemet med att göra SEO på ett traditionellt sätt och de säkra metoderna som vi måste arbeta för att få en bra position i sökmotorerna.

I boken diskuterar 29 branschexperter sina erfarenheter med algoritmen och hur den förändrade hur den fungerar efter implementeringen.

Black Hat-tekniker som används av aggressiv SEO, utländsk SEO-outsourcing, algoritmiska uppdateringar kontra manuella åtgärder, massiva sociala bokmärken, onda Black Hat, länkpyramider och länkhjul, hur man återhämtar sig från Google Penguin, Google Penalty Recovery-berättelser, säker länkbyggnad 2015 … en 100+ sidguide värt att läsa.