Samsung släpper "Chanten", en film med OS som huvudperson

sången

Samsung har släppt en film som berättar historien om den sydsudanesiska idrottaren Margret Rumat Rumat Hassan, en 400 meter löpare som kommer att vara närvarande och representerar sitt land vid de olympiska spelen 2016 i Ro.

Det kommer att vara första gången som Sydsudan skickar ett lag till OS, och det gör det med en idrottare som har uthållighet som mellannamn. För att lyfta fram allt det har varit tvungen att gå igenom för att komma dit det är har Samsung velat stödja denna imponerande banbrytande anda som i slutändan leder till betydande framsteg.

I filmen ser vi också några av de senaste enheterna från företaget, till exempel Samsung Gear IconX-hörlurarna ihop med en Samsung Galaxy S7. När vi lämnar omklädningsrummet ser vi Margret gå mot stadion, där åskådarna transporteras till en stad i södra Sudan, där hela nationen sjunger sitt namn.

Med The Chant vill Samsung visa sitt stöd för de olympiska spelen som en sponsor som bryter ner hinder.

Det är inte första gången han utför en sådan åtgärd, i själva verket lämnar vi dig videon som de nyligen presenterade, även med spelen som huvudpersoner: