Så här installerar du Google Now Launcher på alla Android 4.2 eller högre

1 google nu launcher cualquier android

Google Now Launcher, den eleganta officiella Google-lanseringen som finns i Nexus 5 och som är karakteristisk för dess integration med Google Now, är nu tillgänglig för nedladdning och installation från Play Store. Problemet är att den endast är kompatibel med Nexus-telefoner och datorer Google Play Edition, så för andra, tyvärr bara enheter med Android 4.2 eller högre, finns det redan en lösning.

Lösningen har publicerats i XDADevelopers och är att installera lämpliga filer så att både startprogrammet och dess sökfunktioner fungerar. Googla nu integrerad (den med tidigare versioner av Android). Uppgiften är helt enkelt att överföra de tre filerna i APK-format till mobilen som delas i forumet och omedelbart installera oss själva. Faktum är att för många installerar du bara den som säger GoogleHome.apk (det är nödvändigt att aktivera installation från okända källor i Android-säkerhetsalternativen).

Och varför installera det här launcher har så många? Uppenbarligen finns det bärraketer för alla smaker (t.ex. min är Themer, en launcher med standardteman), så kolla bara dess funktioner för att välja att installera den: eleganta standardbakgrundsbilder, perfekt integration med Googla nu, applikationsmeny och andra transparenta utrymmen, enorm hastighet, kompatibilitet med widgets Android och större ikoner.

Förresten, en detalj som inte mindre är viktig är att den har Googles tätning och uppdateringarna inte kommer att saknas. För att konfigurera det, tryck bara på huvudskärmen och välj det objekt som ska ändras. För ytterligare dokumentation är det bäst att besöka respektive forum på XDADevelopers.