Ritot: smartklockan som projicerar information direkt i din hand

Ritot: smartklockan som projicerar information direkt i din hand

Om vi ​​tror att vi har sett allt i världen av användbara och mer specifikt i smartklockorVi hade fel.

Att ge en twist till konceptet smart klocka kommer Ritot, en klocka som projicerar information direkt i användarens hand.

Men hur fungerar det?

Företaget som ansvarar för sin utveckling definierar det som den första klockan som kan projicera data direkt på huden på den som bär den.

Det är ett projekt som finansieras tack varecrowdfunding, som redan har fått mer än 385 000 dollar.Naturligtvis är Ritot inte bara kapabel att projicera tiden, men som alla smarta klockor kan den ansluta till vår smartphone för att visa oss alla typer av meddelanden i realtid.

Också, Varje gång vi har ett nytt meddelande kommer klockan att avge en liten vibration för att varna användaren. Dessa meddelanden kommer att visas under en period av tio sekunder, även om de kan elimineras om vi skakar hand.

För att ladda den kan vi göra det tack vare den medföljande trådlösa laddningsbasen, från vilken vi också kan ändra färg på ljuset och välja mellan tjugo olika.

Detta smart klocka vara kompatibel med iOS, Android och Windows Phone och vara tillgänglig i olika storlekar och färger.

Om du finansierar projektet med 120 dollar får du ett i början av 2015, det datum då företaget förväntar sig att ha slutfört produktionen av de första enheterna.

Vi lämnar dig med videon:

Tabla de contenidos