Ring Heads, undvik avbrott i inkommande samtal när du använder din Android-enhet

Ringhuvuden

Många gånger kan det vara en olägenhet att vi använder våra smarta mobila enheter och plötsligt mellan ett samtal och plötsligt avbryter det vi gjorde. För att minimera effekterna av inkommande samtal när vi står framför våra enheter, för Android har vi Call Heads-applikationen, som gör att vi kan fortsätta med våra aktiviteter även när nya samtal kommer.

Operationen liknar chattbubblorna i Facebook-mobilapplikationen, så att i stället för att uppta terminalens hela skärm när vi tar emot ett nytt samtal, kommer vi att stanna kvar på samma skärm i applikationen som vi interagerade med och visar oss av den person som ringer oss tillsammans med de alternativ som vi kan välja, antingen acceptera samtalet, avvisa det eller skjuta upp det. På det här sättet, om vi tar ett foto vid rätt tidpunkt, konsulterar information i sökmotorn eller spelar ett spel, om ett nytt samtal kommer, kommer vi inte att avbryta dessa åtgärder, vi behöver bara dra personens bubbla som kallar oss till ett av alternativen

Applikationen har sin egen handledning som vi hittar i början av applikationen, även om vi kan återvända till den när som helst. Dessutom tillåter skärmen i själva applikationen oss att skapa våra anpassade inställningar, från det sätt som den som ringer upp informationen till hur den utför animeringen.

Call Heads är kompatibel med alla mobilappar som vi använder, inklusive webbläsare.

På det här sättet får vi mer kontroll och flexibilitet när nya samtal kommer till våra terminaler, och beroende på vikten av vad vi gör kan vi svara på samtalen eller avsluta det vi har gjort.

Call Heads är fritt tillgängligt för terminaler med Android 4.0 eller högre.

Länk: Call Heads