Redbooth, produktivitetsplattformen, presenterar sin version Apple TV

redbooth

Uppgiftsrapporter, HD-videokonferenser, nya mobilapplikationer … Redbooth, tidigare känd som Teambox, har alltid uppdaterat för att anpassa sig till användarnas behov, en plattform som skapats för att möjliggöra ökad produktivitet bland team genom att hjälpa till att minska logistiken i informationen, enkelt presentera de uppgifter, rapporter och data som behövs i varje projekt

Det senaste tillskottet till denna plattform är presentationen av en version för Apple TV. Målet är att göra det möjligt för mötesrummen att få tillgång till de projekt där de arbetar, direkt se status för varje uppgift på samma plattform som används av de ansvariga för dem.

Applikationen kan granska uppgifter, markera vissa som brådskande och tilldela uppgifter till olika personer, men det tillåter inte att du skriver stora textblock, eftersom det inte är målet för en storskärmsversion.

På detta sätt vill de främja gruppdiskussioner, samarbete och planering runt skärmarna på kontoren, i planerings- och prioriteringsmöten, och för detta ändamål har de lyckats skapa en optimerad version av Redbooth, annorlunda än webbversionen och mobilen.

Det finns få teamwork-plattformar på marknaden som är lika flexibla som Redbooth, och presentationen av en version som kan anpassas till de stora skärmarna visar hur det finns ett bekymmer att anpassa sig på olika nivåer inom företaget, både till den som arbetar. Du stöter på uppgifter som de som behöver åtkomst för att utföra ledningsuppgifter.

Samarbete mellan Redbooth och Cisco

Ett exempel på det mål de har satt sig in i näringslivet kan ses i detaljerna i deras samarbete med CISCO. Cisco IT-team har använt Redbooth i flera år, och de gör det tack vare möjligheten att följa varje projekt i Cisco Spark direkt utan att behöva lämna applikationen.

Redbooth samarbetade med Cisco för att starta den första uppgiftsboten på Cisco Spark, och resultatet av det samarbetet presenterades vid företagets viktigaste offentliga evenemang: Cisco Collaboration Keynote.

Integrationen mellan båda plattformarna gör det möjligt för projektledning att kommunicera med gruppsamarbetsuppgifter. Med hjälp av Redbooth-botten i Cisco Spark kan teammedlemmar ställa ett antal frågor i deras arbetsyta, till exempel Redbooth, vilket tillstånd är Project X i? eller Redbooth, visa mig vad mitt team arbetar medTill exempel att få svaren direkt.

Som man kan se är det viktigt att ha en sådan produktivitetsplattform, men att integrera den med befintliga plattformar i stora företag är en lyx.