Rapportliknande tjänst Discoverly lanserar stöd för GMail

Upptäckbart

Discoverly (discover.ly), precis som Rapportive gjorde innan det förvärvades av LinkedIn, gör det möjligt för användare att känna till och få mer information om sina sociala anslutningar genom olika sociala nätverk, med hjälp av ett tillägg tillgängligt för Chrome som leder användare att komma åt en lista med de sociala profilerna för sina kontakter, att kunna känna till de andra kontakterna de har gemensamt, förutom att de snabbt kan få tillgång till de senaste tweetsna, är också kompatibla med Rapportive, vilket gör det möjligt för användare att ha båda alternativen installerade. I detta avseende sa Discoverly VD Theodore Summe att han har mycket respekt för Rapportive.

Som sagt, Discoverly vill nå fler användare, som använder sin tjänst under en längre tid, och sättet att försöka uppnå detta mål är att starta stödet för Gmail i det här tillägget, vilket gör det möjligt för användare av denna e-posttjänst att ha tillgång till de fullständiga sociala profilerna för avsändarna på de olika sociala plattformarna, som Twitter och Facebook, förutom andra mindre kända via widgeten. Med detta täcker Discoverly utrymmet som lämnats av ändringarna som gjorts i Rapportive som redan ägs av LinkedIn, som fungerar på liknande sätt och visar de fullständiga sociala profilerna för avsändarna av e-postmeddelanden via en widget.

Som de påpekar i TC är lanseringen av stöd för GMail-användare bara början, för framtiden kommer de att arbeta för att integrera andra sociala nätverk i widgeten, som sträcker sig även bortom de närmaste kontakterna för att möjliggöra saker. Hur man ser det sista fotot som en vän skickade till en webbplats som Instagram, till exempel.