qrrrify, skapa en mobilwebbplats på några sekunder

webbfilm

Om du behöver skapa en webbsida som är speciellt utformad för mobiltelefoner, erbjuder qrrrify ett mycket enkelt alternativ att använda, vilket ger resultat på några minuter.

Det är en applikation skapad av CICtourGUNE, Tourism Research Center, tillgänglig på it3labprojects.tourgune.org/qrrrify, som behöver en snabb registrering som krävs för att börja skapa vår nya webbplats.

Utifrån vad vi har kunnat se under testerna är det idealiskt för företag som vill visa sina produkter och tjänster tillsammans med en karta, där de kan rapportera texter, kontaktuppgifter, titlar, bilder, ljud och annan information som finns i sidmenyn i Capture som vi lämnar dig här.

När du skapar webbplatsen genererar den en QR-kod för att hjälpa till med dess spridning, med information på huvudsidan i syfte att hjälpa till att skapa en nisch av kunder i olika kategorier:

Det är inte en sofistikerad lösning som andra som redan har dykt upp här, men det är mycket praktiskt för dem som behöver kommunicera och sprida utan att slösa mycket tid på att utveckla webbplatsen.

I samma kategori kommer vi att få en överraskning om några veckor, håll dig uppdaterad eftersom utvecklingen av mobila webbplatser rör sig i enorm hastighet, som Google kommenterade i sin gratisbok under 2012.