Price Spy, för att spåra prisvariationer online på favoritprodukter

Imagen: Price Spy

Bild: Price Spy

Med mycket få månaders liv är Price Spy en mobilapplikation tillgänglig för Android och iOS som jämfört med prissammanställare uppkopplad, spårar prisvariationerna för favoritprodukter på de webbplatser där de säljs som anges av användarna själva.

Med andra ord är det användarna själva som genererar prisspa genom att ange webbadressen till deras favoritprodukter i butikerna uppkopplad där de är avsedda att köpa dem eller alternativt kan de bläddra i nätbutiker för att hitta dessa produkter via den integrerade webbläsaren.När de har angett de produkter som ska följas i onlinebutikerna där de planerar att göra inköp, kommer användarna att få aviseringar när prisförändringar sker.

Dessutom kommer de också att få rekommendationer från andra online-säljare som har samma eller liknande produkter, om de vill spåra prisvariationer.

I denna mening är det värt att notera intresset för Price Spy i att erbjuda dessa rekommendationer eftersom dess inkomstkälla baseras på att erbjuda ytterligare pris spa-paket, vars inköp är integrerade i själva applikationen.

När det gäller Android är det tillgängligt för enheter 4.1 och högre, och för iOS är det tillgängligt för enheter 7.0 och högre.

På detta sätt, före födelsedagar, försäljning, julklappar eller vid något annat tillfälle där du vill köpa vissa produkter, kan Price Spy vara till stor hjälp för att skaffa de önskade produkterna till bästa möjliga pris.