Pressgram, för att ha vår egen Instagram inom WordPress

pressgram

Om du gillar Instagram men föredrar ett alternativ som gör ämnet om det publicerade materialets rättigheter tydligare, ta en titt på detta projekt.

Är om Pressgram (pressgr.am), fortfarande under utveckling (letar efter finansiering på Kickstarter) och med en ganska enkel idé: tillåt installation av en Instagram-liknande plattform i vår WordPress.

De kommenterar i beskrivningen att de kommer att börja med en applikation för iOS som laddar upp bilderna till molnet och är möjligt att filtrera dem innan de publiceras på vår webbplats.

I en av de många videoklippen de redan har gjort (som den de publicerade på TNW) rapporterar de att frånvaron av denna typ av verktyg är den främsta anledningen till att de bestämde sig för att starta äventyret. Idag har vi inte hur man tar bilder från mobilen och publicerar dem på vår egen plattform på ett flexibelt sätt, på samma sätt som vi gör med Instagram, för att ge ett exempel, och uppenbarligen upplever detta behov av många, eftersom de har fått nästan 40 000 dollar på bara 15 dagar.

Det är inte vanligt att publicera kickstarter-projekt här på wwwhatsnew, men när målet är att demokratisera informationen och intresset är så stort att det lyckas fånga uppmärksamheten hos så många mikroinverterare kan vi inte ignorera den.

Vi kommer att följa projektet noga. Vi lämnar dig med videopresentationen: