Praktiskt album, bättre organisering av bilderna vi tar från iOS

handyalbum

Det är sant att kvaliteten på fotografering i iOS är mycket bra jämfört med andra enheter, men det har sina nackdelar, eftersom det är omöjligt att vi kan komma åt enligt vilken information om fotografering direkt från surfplattan eller smarttelefonen (t.ex. namnet eller datum då det togs).

Faktum är att det finns fler alternativ för att visa denna information än att behöva överföra bilden till datorn: vi kan till exempel använda HandyAlbum-appen. Utan ytterligare komplikationer, hanTill ansökan kommer vi att ordna fotografierna som sparats i våra album efter datum och plats, i en klassificering där vi kan se omedelbart när vi tar bilderna eller om vi sparar dem på ett visst datum. Ett annat sätt att se våra köpar kommer att geolokaliseras, ett sätt på vilket bilderna kommer att placeras på en karta beroende på var de togs. För att gå in i geolokaliseringsläge klickar du helt enkelt på ikonen för den markbundna världen som visas längst ner.

Handy Album erbjuder oss också ett informationsfilter om vi vill söka efter foton tagna vid ett visst ögonblick på dagen, ett filter som vi kan aktivera genom att klicka på solen som kommer att visas högst upp i appen.

Du kan ladda ner HandyAlbum från AppStore för iOS högre än version 5.0. på iPhone, iPod Touch och iPad.