Polls.io, verktyg för att skapa enkla enkäter på några sekunder

Polls.io

Under de senaste åren har vi pratat med dig vid olika tillfällen om några av de mest populära gratisverktygen när vi skapar enkäter via Internet. Idag utökar vi listan med Polls.io, en webbsida för att skapa enkla undersökningar på några sekunder.

En av de största fördelarna med Polls.io är dess enkla funktion. Så snart du går in på projektets webbplats (tillgänglig på spanska) ber webbplatsen oss att skriva frågan för undersökningen i sökrutan. När vi väl har gjort det, vi kan börja introducera så många möjliga svar som vi vill, eftersom det inte finns någon gräns för alternativen. Slutligen, tryck bara på knappen Skapa den här enkäten som visas bredvid det senast inkomna svaret.

Sedan Polls.io genererar en unik webbadress som vi kan dela via de viktigaste sociala nätverken, e-post eller messenger-appar, för andra att ange sina svar. Naturligtvis kan vi alltid kontrollera utvecklingen av resultaten. Utan tvekan är det ett mycket användbart verktyg när det gäller att skapa enkla undersökningar på kort tid. Om det har fått din uppmärksamhet kan du testa hur den fungerar genom följande länk.