placeit, för att skapa bilder av produkter som visas på olika enheter

Placera det

En hand med en smartphone som visar din webbplats, eller en bärbar dator med din onlinebutik öppen, eller flera mobila enheter i ett möte med samma app på deras skärmar … placeit.net är en webbapplikation som låter oss skapa personliga bilder med verkliga situationer visar mobiler och datorer.

Vi måste bara välja önskat fotografi bland de dussintals tillgängliga i sidomenyn och ladda upp den fångst som vi har på vår dator. Placeit kommer att justera storlek och perspektiv för att göra effekten så realistisk som möjligt.

Beroende på hur vi använder resultatet måste vi betala olika belopp. Det finns några flödesscheman på webbplatsen som visar vilken typ av licens vi behöver för att använda den personligen eller kommersiellt, det finns ett gratis alternativ för dem som inte behöver mycket upplösning och hänvisar till platsen i mediet där de publicerar fotografiet.

Perfekt för reklam för webbplatser och marknadsföringskampanjer som marknadsför applikationer och webbplatser, även om ett liknande resultat också kan uppnås genom att skaffa ett fotografi i en bildbank och använda en redaktör för att inkludera önskad fångst.