Pixbrite, app som organiserar våra foton i collage att dela

Pixbrite

Pixbrite är en app för iOS som har många funktioner och verktyg som gör den till en perfekt assistent för våra fotografier.

Om vi ​​har många fotografier kommer vi att se hur Pixbrite organiserar dem automatiskt och visar oss en kronologi av ögonblick. Vi kan ändra dessa collage, ta bort eller lägga till fotografier, eller lägga till vår personliga touch med filter, mönster, bakgrunder, klistermärken, text, etiketter etc.

Det ger oss också friheten att skapa egna collage från grunden, från olika fotografier som vi vill gruppera och använda alla redigeringsverktyg som vi har diskuterat. Då kan vi dela våra skapelser med våra vänner genom de olika alternativen som appen visar oss.

Och för de dagar när vi blir nostalgiska och vill komma ihåg några förflutna, tillåter Pixbrite oss att söka efter gamla fotografier efter tid och plats. Eller så kan vi dra nytta av de veckovisa flashbackarna som appen ger oss för att överraska oss och komma ihåg vissa ögonblick.

Det är ett intressant alternativ både att hålla våra fotografier organiserade och att dela händelser med våra vänner, eftersom du i realtid skapar collage för att dela dem med våra vänner. För närvarande är det bara tillgängligt för iOS, men snart kommer det också att vara tillgängligt för Android-användare.