Phraseum, ett smart gratis språkinlärningssystem, lanserar en ny version

Phraseum

Phraseum har i flera år upptagit ett bra utrymme inom vår språkkategori, ett projekt som har lyckats utvecklas över tid för att anpassa sig till behoven hos användare som letar efter ett bra sätt att lära sig andra språk online.

Idén med Phraseum (phraseum.com) är att låta människor spara och organisera fraser och orduttryck som de stöter på under daglig navigering och samla in information för att lära sig att använda verkliga fall.

När som helst kan vi söka efter innehåll med nyckelord, nya fraser som beskriver specifika situationer, till exempel skapa innehållstavlor som kan vara användbara för vissa ögonblick.

Användare kan också följa frasböcker för att få tillgång till mer material, alltid med möjlighet att fortsätta lägga till fraser via deras bokmärke eller manuellt från webben.

Varje fras innehåller en lista med liknande fraser, och du har alltid möjlighet att snabbt översätta den via Google Translate, dela den eller hänvisa till källsidan för sammanhangsanalys.

Phraseum har nu släppt en ny version med en inlärningssektion med hjälp av ett upprepningssystem Kallas Spaced Repetition System, som hjälper användare att aktivt använda fraser, inte bara översätta dem.

Vi kan snabbt definiera Phraseum som Pinterest för fraserna på ett visst språk, eftersom det är lätt att dela både fraserna och samlingarna (parlörböcker) med någon annan, samt att följa andra användare om de bidrar med intressant innehåll till portal .

För närvarande finns det mycket innehåll på frasalverb på engelska, liksom fraser som hjälper oss att kommunicera via e-post och göra presentationer.

phraseum.com, en utmärkt plattform som kommer att förbättra nivån för vem som helst när den används dagligen.