Periscope kommer att ha stöd för drönare, bland andra nyheter

PeriscopeDrones

Periscope, Twitters livestreamingplattform, kommer att ha en serie intressanta nyheter de närmaste veckorna, eftersom de just presenterats. Först kommer det att vara möjligt att söka efter sändningar efter titlar eller teman. För att underlätta sökningar får användarna en lista med föreslagna ämnen för att utföra sina sökningar.

Dessutom läggs två nya specialteman till på experimentell basis för sökningar: Första räckvidden, att välkomna nya användare som går med i Periscope-communityn, och GoPros och Drones, för att hitta överföringar gjorda med GoPro-actionkameror och även med drönare.I denna mening kommer Periscope iPhone-applikationen att ha stöd för en serie drönermodeller från tillverkaren DJI så att användarna kan strömma videor från dem. I detta avseende, från direktsändningen i sig, kan användare också växla mellan kamerorna på sina drönare, deras GoPros och deras mobila enheter, för att kunna rapportera bilderna de sänder och till och med rita på skärmen. För att göra detta behöver du bara länka Periscope-applikationen med själva drönaren.

Som du kommer ihåg lanserades den offentliga betaversionen under den senaste veckan som gör det möjligt för användare att hålla sina överföringar tillgängliga längre än 24 timmar från slutet av dem. Under de kommande veckorna kommer denna funktion att finnas tillgänglig på en stabil basis. Ändå kan användare som vill manuellt radera de sändningar som de inte vill ha, och kan till och med komma åt sina konton för att tillåta radering av sändningar efter 24 timmar.