PayPal tillkännager förbättringar av sin kredittjänst och lanserar företagskonsulttjänst

Paypal

Onlinebetalningstjänsten Paypal har utnyttjat konferensen National Retail Federation, som hölls idag, för att tillkännage förbättringar av sin PayPal-kredittjänst, tidigare känd som Bill Me Later, och lite känd av användarna i allmänhet, i syfte att göra den mer upptagen hänsyn tas till återförsäljare för införlivande i sina kommersiella utrymmen, nu har de större möjligheter till flexibilitet i betalningar.

I detta avseende kommer återförsäljare nu att ha mer kontroll över hur man tillåter betalningar till sina kunder, genom att kunna definiera betalningsvillkor, så att fragmentering av betalningar för stora inköp kan betalas över en serie månader. samt ränta som kan debiteras, vilket kanske inte är något belopp, vilket gör det möjligt att nå dina kunder på bästa sätt.

Dessutom har Paypal tillkännagett lanseringen av sin företagskonsulttjänst Business Consulting, som bland annat kommer att ge råd om bästa praxis som bland annat leder till att antalet nedlagda shopping minskar och att konverteringen förbättras , förverkligandet av försäljningen på internationell nivå och utvecklingen av personliga produkter som möjliggör den bästa integrationen av Paypal i sina kommersiella utrymmen.

Denna tjänst erbjöds tidigare till ett utvalt antal stora säljare, vilket signalerar ökningen av deras inkomster, och är nu tillgänglig för alla säljare i alla storlekar som vill göra det.

Vissa aspekter av den här nya tjänsten kommer att erbjudas gratis, medan andra, såsom utveckling skräddarsydd för säljarens behov, kommer att betalas utan att något pris avslöjas för tillfället.