PayPal blir en mobil digital plånbok med redesign av sina applikationer för Android och iOS

Paypal plånbok

För några år sedan såg vi möjligheten att betala för förvärv av produkter och tjänster via mobila terminaler som något avlägset, men under denna tid har en rad initiativ dykt upp som gör det möjligt för oss att konvertera våra mobila terminaler som våra virtuella plånböcker att genomföra Betalningar. Vissa av dessa system debiteras direkt från vår mobilsaldo, och andra, till exempel den spanska Momopocket, tillåter oss att ange en balans och vi kommer att göra betalningar på den.

Tja, ett logiskt steg för att bli en digital portfölj, utnyttja resurserna, de tekniker som är tillgängliga för den och erfarenheten inom sektorn, Paypal har tagit med förnyelsen av sina mobilapplikationer för Android- och iOS-plattformar och blir därmed Det är en komplett ansökan om att göra betalningar. På detta sätt ansluter införandet av de digitala plånboksfunktionerna, för att göra betalningar i de anläggningar som stöds, de traditionella funktionerna för kontohantering, med övervakning av gjorda köp och penningöverföringar.

Paypal har mer än 132 miljoner aktiva användare i 193 länder, såsom The Verge-kontot, tillräcklig potential för säljare att anta sitt betalningssystem, och i den meningen kommer applikationen i sig att tillåta användare att känna de närliggande anläggningarna som om de tillåter betalning via deras via mobila terminaler samt befintliga kampanjer.

Paypals nya mobilapplikationer har också genomgått förbättringar när det gäller användargränssnitt och buggfixar. Utan tvekan är det ett steg mot framtiden, så att det genom mobila terminaler inte längre skulle behövas kontanter eller kort. Det kommer bara att handla om att vänja sig, även om något säger mig att det kommer att ta tid att anpassa sig till dessa betalningssystem, ändå välja kontantbetalningar och genom att använda bankkort, betalningsupplevelser som är lätta att genomföra i relation till erfarenheterna av jag betalar med mobila terminaler, vilket kan vara komplicerat för vissa användare som inte är så vana vid teknik.

De nya mobila Paypal-applikationerna kan erhållas via Google Play för Android och via Apple App Store för iOS-system.