Patent visar att en kommande iPad kan komma med kronan på Apple Watch

apple_watch_corona

En innovativ och mycket praktisk funktion hos Apple Watch, den smarta klockan, har alltid varit dess sidokrona som låter dig utföra olika åtgärder inom enhetens applikationer men utan att behöva täcka över den lilla skärmen. Det är inte bara en upplåsningsknapp, det är ett ganska mångsidigt verktyg.

Kom ihåg att det vanligtvis händer att Apple-enheter delar egenskaper med varandra, till exempel, som hände med 3D Touch-tekniken som kom till iPhone från iWatch, är det nu iPad som kan anta den ovannämnda värdefulla kronan, som den demonstreras i ett nyligen patent från 2014 som hittills offentliggjorts i sin ansökan.

Idén med kronan, som skulle kunna ha mer känslighet och möjligheter, skulle vara att möjliggöra zoomning, bläddra i applikationer, återgå till huvudsidan och utföra andra praktiska uppgifter som att öka eller minska volymen, ändra storleken på texten , fotografera etc., allt utan att offra utrymme på storskärmen.

Så potentialen är enorm, speciellt när gränserna multipliceras i en surfplatta jämfört med en enkel klocka, så det skulle inte vara förvånande att se den här kronan införlivas i nästa version av iPad, kanske i den version som sägs kommer till och med utan gränser på skärmen.

[More information: PatentyApple]