Par ger nyheter till sina mobilapplikationer och börjar vara tillgängliga på skrivbordet

Par

Lanserade under namnet Pair 2012, som vi redan nämnde vid den tiden, och döptes om till Couple (Couple.me) i början av året 2013, är denna mobilapp fokuserad på par själva, så att de också kan hålla kontakten hur man delar olika stunder genom bilder och videor som bara de kan se. Den har funktioner för meddelanden, rita, skicka textmeddelanden, skicka röstmeddelanden, dela platser, skapa viktiga påminnelser etc. Par finns för både Android-plattformen och iOS-plattformen, och idag upprepar TechCrunch några nya utvecklingar, varav en är landningen av par i beta för skrivbordswebbplatsen.

Exakt, skrivbordswebbplatsen gör det möjligt att se ögonblicken, listorna och skapa chattkonversationer till paren själva. Tanken att ta en närvaro vid skrivbordet är enligt grundaren Oleg Kostour att utnyttja den tid som människor själva tillbringar framför stationära datorer, för vilka de tar med nya funktioner så att det kommer en tid då Desktop-versionen har alla funktioner tillgängliga via mobilapplikationer.

Men förutom närvaron på stationära enheter, har mobilapplikationer också sin ration av nyheter, varav det första är det nya sättet att integrera platsdata. Beacon Live-funktionen gör det möjligt för den andra medlemmen i varje par att visa platsen, en funktion som automatiskt stängs av efter 30 minuter för att undvika att fungera som en övervakningsapp. Lokalisering kommer att ha företräde på mobilappens huvudsida framför vissa andra åtgärder. Genom att integrera Foursquare kan par också utforska närliggande platser och skapa och dela sina egna listor.

Det är därför en applikation avsedd för alla par som vill ha permanent kontakt och dela de olika stunder de lever.