Outlook-webben uppdateras med bättre kontaktsystem och flygvarningar

Sugerencias de contactos sv Outlook

Kontaktförslag i Outlook

Nyheter kommer från kontorsbloggen i Outlook-versionen, den här gången relaterad till förslagen i kontaktsektionen.

Under de kommande veckorna kommer vi att se hur Outlook-kontakterna blir smartare och lära av vår användning så att lämpliga förslag kommer när du skriver ett e-postmeddelande. Det är något som vi redan har sett hos andra klienter, till exempel i gmail. Om vi ​​skriver till flera personer kommer systemet att indikera att det är möjligt att någon saknas, så att ingen kan vara utanför den cirkel som vi vill kommunicera med .

Tillåt även att upptäcka när vi felstavat ett namn och lämna förslag med rätt data.

Förutom denna smarta agenda kommer det också att göra det möjligt att automatiskt inkludera flygningar i vår agenda. På det här sättet, när vi får ett bekräftelsemeddelande för ett flyg, kommer det att inkluderas i kalendern utan att vi behöver utföra några åtgärder från vår sida. När det är dags för flygningen, visa information direkt med data tre timmar innan resan börjar.

Viktiga nyheter, utan tvekan, men långt ifrån innovativa. Google Now-kort har erbjudit denna typ av information under lång tid, även om det alltid är goda nyheter att veta att bra idéer är smittsamma.