öronsnäckor, en online-radio för webb och Android värt att veta

öronsnäckor

I en musikalisk värld som domineras av jättar som Spotify, Pandora, Deezer, iTunes, Google Play och företag (var och en med sina egna särdrag och olika affärsmodeller) är det bra att veta att det fortsätter att dyka upp alternativ som är engagerade i nya rytmer, såsom earbits.com.

Gratis och annonsfritt, för webb och Android, det erbjuder en obegränsad musikkanal att lyssna var som helst. När det gäller Android spårar den musiken som vi har lagrat där för att erbjuda en personlig kanal med stilar som liknar dem vi för närvarande lyssnar på. I webbversionen har vi tillgång till listan som valts av redaktörerna och en kanalnavigeringsfunktion utan att vi behöver registrera oss för att lyssna på den musik som erbjuds så många timmar som vi vill.

Om vi ​​bestämmer oss för att registrera oss kan vi när som helst komma åt vår historik och som vi har markerat som föredragna. Det är möjligt att prenumerera på e-postlistan för en viss artist, känna till deras profiler på sociala nätverk och på detta sätt ansluta till dem utanför plattformen. När vi interagerar så vinner vi Groovies, nödvändigt för att lyssna på specifika låtar som hoppar över radioläget som inkluderar som standard.

En pärla som du kan njuta av på earbits.com eller ladda ner från Google Play.