Online kurs om aktiemarknadsinvesteringar, internationellt belönad – gratis för WWWhatsnew-läsare

captura-43

Akademin för finansiell handel är en akademi som, skapad av Traders for traders, erbjuder möjligheten att träna online för att förklara tekniska handelsmöjligheter, förstå de mycket likvida marknaderna och erbjuda ett unikt perspektiv på Aktiemarknadsinvesteringar På den finansiella marknaden, tre pelare som de uppnår tack vare det faktum att grundarna är yrkesverksamma som kommer från några av de största finansiella mäklare världen över.

Akademin vann Best Online Trading Educator Award 2012, 2013, 2014 och 2015, och de erbjuder flera kurser relaterade till aktiemarknadens värld, alla tillgängliga på deras hemsida.

Den som presenteras för oss idag är Handelsgrunder, kurs tillgänglig på academyft.com och undervisas på 7 språk av specialiserade lärarteam.

Kursen har redan genomförts av mer än 124 000 personer världen över, en online-kurs som består av 10 en-timmarsmoduler, som varar totalt fyra veckor.

Målet med det är att lära sig att arbeta med självförtroende, med fokus på de tekniska och grundläggande aspekterna av handel.

De erbjuder hjälp hela tiden så att du kan investera på aktiemarknaden med förtroende, både i aktier och i valutor och råvaror.

Under kursen kan du få tillgång till en gratis MetaTrader-demo som låter dig utföra marknadsimuleringar och öva i realtid utan risk, och kommer att ringa studenter för att svara på frågor och hjälp med testerna samt att genomföra en individ bedömning.

I slutet av kursen kommer vi att ha en Ackrediterat intyg om slutförande.

Fri tillgång till kursen

Du kan kontrollera hela agendan på den här länken.

För att njuta av denna kostnadsfria kurs, klicka här och ange koden whatsaft2015.

Ett annat alternativ, mer grundläggande

Om du inte vet om det här är aktiemarknadens värld kan du göra kursen Introduktion till finansiell handel, med endast 3 lektioner under en vecka.

Klicka här för att få gratis kursregistrering och ange koden: whatsintro2015.