One Memento – fotografisk iOS-applikation “använd och kast”

One Memento - fotografisk iOS-applikation "använd och kast"

Tack vare det faktum att fotografering har gått från att vara analog till digital, med lagringsmedia som gör det möjligt för oss att lagra hundratals fotografier inom vår räckvidd, lägger vi inte längre lika mycket uppmärksamhet som tidigare när vi tar dem, eftersom vi kan kasta dem som vi inte gör gillar inte. Men vi har frågat oss vilken typ av fotografering skulle vi göra om vi bara kunde ta ett enda skott?

Med One Memento kan vi överväga det. Det är en gratis applikation för iOS-plattformar där den tillåter användare att ta ett enda skott eller välja en enda bild från de som finns på deras terminal. Justeringarna kan fastställas före och efter, för att kunna utföra en serie operationer på själva bilden, såsom att skapa en beskärning eller använda filter. Även om det kan verka som en värdelös applikation är det verkligen inte, eftersom det motsvarar ett fotografiskt experiment baserat på tanken på begränsningar.

Ett minnesmärke samla bara 250 000 foton till ditt bildgalleriså att användaren som skickar in ditt foto tilldelas sin position med sitt sändningsnummer. För att genomföra operationen måste användaren identifiera sig med sitt Twitter- eller Facebook-konto. Om användaren har tagit ett fotografi som inte passar honom kommer han att behöva vänta två timmar på att ta ett nytt tag.

Länk: One Memento i App Store | Går: Techtudo