Oculus Connect, den officiella Oculus Rift-utvecklarkonferensen

Oculus Rift

Google har sin Google I / O, Apple till WWDC, Facebook har sin F8, så Oculus Rift, fortfarande en del av den senare, kunde inte lämnas kvar och har redan sin egen utvecklarhändelse som heter Oculus Connect Den första versionen kommer att äga rum på Loews Hollywood Hotel (Hollywood, CA) den 19 och 20 september.

Idén liknar andra stora företags evenemang: håll workshops med deltagare, meddela uppdateringar, ge mer information om sina nyheter och kommunicera sina senaste projekt till utvecklargemenskapen. Å andra sidan, som framhävs i The Verge, strävar det också efter att främja kopplingar mellan utvecklare och även ge fria tyglar till företag baserat på dess plattform.

Kort sagt, ingenjörer, designers, utvecklare, entreprenörer och andra reklamer från alla breddgrader som vill dela och samarbeta om bästa möjliga virtual reality-upplevelser, både nu och i framtiden, är uppmärksamma på vad Oculus-teamet förbereder för sitt första stora evenemang .

För mer information om Oculus Connect Eftersom den är specifik och vad som krävs för att hålla dig uppdaterad med nyheter via nyhetsbrev eller registrera och delta i evenemanget, kan du hitta tillräckligt med material på den här länken på den officiella Oculus Rift-sidan.