Nytt utseende av Wikispaces för akademiska Wikis

wikispaces

Det finns ingen brist på utbildningsverktyg i nätverket som inte bara fungerar som en kunskapsdatabas utan snarare syftar till att skapa en mer flytande kontakt mellan studenter och lärare när det gäller innehållshantering. Wikispaces, den fantastiska webbplatsen som fungerar som ett stöd för lärare och studenter, eftersom det låter dig skapa wikis av vad som helst gratis och utan reklam, erbjuder oss nu ett nytt utseende för akademiska wikier.

Till att börja med har vi de nya Wikispaces-klassrummen, en ny tjänst på plattformen med ett nytt format som låter dig distribuera de nödvändiga verktygen för studenter (verktyg för att redigera osv.) Och samtidigt dölja de funktioner som de inte behöver . Å andra sidan (lärardelen) blir det lättare för dem att hantera sina projekt, ändra alla aspekter av konfigurationen och se analyserna som följer av att studenterna använder Wiki.

Om du vill ta reda på mer om hur det nya avsnittet fungerar, på den här länken hittar du en serie webinarier som Wikispace har ställt in för att svara på eventuella frågor.

Länk: FreeTech4Teachers