Nytt flytande snabbåtgärdsfält på WordPress.com

barra acciones wordpress

De tillkännager på den officiella WordPress.com-bloggen införandet av en ny snabbåtgärdsfält som kommer att flyta längst ner till höger på skärmen, i vissa fall, visar alternativ för att underlätta övervakningen av andra bloggar och i andra scenarier för att spara steg när du redigerar innehåll på varje webbplats.

Den första stapeln, som visas i bilden ovan, kommer att visas varje gång en WordPress.com-webbplats besöks, särskilt om du inte skriver.

Sedan kommer det att finnas en knapp för att lägga till den här webbplatsen till de som redan följts i den personliga WordPress-panelen, och därmed kunna vara medveten om dess nya innehåll.

Ännu bättre, ikonen med tre punkter som följer med Följ anropa en liten meny med fyra slående alternativ: Snabb åtkomst till hanteringen av efterföljande webbplatser, rapportera innehåll, få den förkortade länken till den aktuella sidan och dela den på sociala nätverk eller andra utrymmen, och slutligen, ett alternativ att veta vilken mall den besökta webbplatsen använder och fortsätt att installera den på en blogg egen.

Å andra sidan, när du besöker dina egna sidor och blogginlägg, kommer det flytande fältet att visa ytterligare ett par lika praktiska funktioner: En att gå omedelbart för att redigera sidan eller inlägget som visas, och en annan för att gå till personaliseringspanelen på utformningen av sidan. webbplats.

Kort sagt, enkla men mycket användbara nyheter på en så populär plattform för att skapa bloggar och andra webbplatser. Förresten, de kommer att finnas tillgängliga både i skrivbordsversionen och från mobila enheter.