Nya sätt att dra nytta av 3D Touch i Google-appen för iOS

google app ios

Google-applikationen för iOS för länge sedan inkluderade stöd för 3D Touch-tekniken för iPhone 6S och iPhone 6S Plus, det var faktiskt i slutet av förra året att den införlivade grundläggande funktioner för att dra nytta av de extra funktionerna hos dessa känsliga skärmar. vid olika trycknivåer.

Nå, en ny uppdatering kommer till nämnda applikation, specifikt version 18.0, och med den utvidgas den praktiska användningen av 3D Touch när det gäller att ställa öppna frågor, konsultera webbplatser, ta emot personlig information och i allmänhet genomföra sökningar med Google för att hitta information av intresse.

Det finns två nya alternativ som i hög grad berikar applikationen: Det första har att göra med förhandsgranskningar i sökresultatlistan och Google maps, för om du trycker mjukt på någon av länkarna visas en liten förhandsgranskning av respektive webbplats eller innehåll ; å andra sidan öppnas hela sidan bara genom att trycka lite hårdare.

Den andra funktionen är relaterad till att navigera genom Google-appen och kunna starta nya sökningar från vilken webbsida som helst eller till och med från en resultatsida, så länge du måste hålla ned G-knappen längst ner för att starta rätt gränssnitt. för samråd.

Länk: Google-appen i App Store