Nya funktioner i Outlook för att kontrollera inkorgen

Syn

Microsoft fortsätter att arbeta med nya funktioner för sin nya version av Outlook.com. Nya funktioner kommer att integreras för att hjälpa oss att enkelt se de viktigaste e-postmeddelandena.

Inkorgen kommer att delas in i två sektioner, som vi ser på bilden. I det första kommer det att finnas alla e-postmeddelanden som är viktiga för oss, och i det andra avsnittet, de som anses vara mindre relevanta. Vi kan växla mellan dessa två avsnitt med ett enkelt klick.

För att erbjuda en bra upplevelse för denna fokuserade inkorg har ett antal faktorer beaktats. Till exempel de kontakter som vi har mest interaktion med, typen av innehåll etc. Men om det inte passar våra behov kan vi flytta e-postmeddelandena till motsvarande avsnitt.

Andra alternativ som vi hittar i webbversionen av Outlook, och som snart kommer att utökas till andra plattformar, är nämnderna. Vi måste bara skriva @ följt av kontaktnamnet i någon del av e-postmeddelandet och det markeras automatiskt i blått och läggs till avsändaren för att skicka en kopia.

Detta ger i sin tur en rad alternativ, som till exempel, vi kan filtrera e-postmeddelanden efter omnämnanden och se vilken åtgärd de behöver från oss. Och för dessa typer av e-postmeddelanden ser vi en förhandsgranskning av hela meddelandet.