Ny version av Wunderlist-uppgiftshanteraren i sikte

Ny version av Wunderlist-uppgiftshanteraren i sikte

6Wunderkinder är det företag av tyskt ursprung som står bakom den misslyckade Wunderkit och den framgångsrika Wunderlisten. Som många av er redan vet, stängde 6Wunderkinder sin Wunderkit-projektledningstjänst i september för att fokusera alla sina ansträngningar på sin Wunderlist-uppgiftstjänst. Tja, dessa ansträngningar kommer att realiseras i version 2 som användarna kan njuta av under den kommande julhelgen.

Det är en fullständig redesign av de applikationer som utgör tjänsten, att kunna njuta av dem både via webben och genom olika tekniska stöd där vi kan installera deras applikationer, både på skrivbordsstöd och på mobilstöd.

Kommer snart när 6Wunderkinder meddelar ankomsten av den nya versionen av Wunderlist via sin blogg. Det återstår bara att veta nyheterna som den nya versionen kommer att erbjuda, även om det antagligen kommer att uppdateras i stödet för enheterna där det kommer att fungera, till exempel stödet för näthinnans skärmar för iOS-terminaler, förutom att ha enklare, mer eleganta och funktionella gränssnitt. Men vi kommer att se detta redan i fullständiga julpartier, vilket kan vara en utmärkt gåva att hantera vår dag till dag på det mest effektiva sättet.

Länk: 6Wunderkinders blogg | Går: TNW