Ny version av Playmoss, för att skapa musiklistor från YouTube och SoundCloud

Ny version av Playmoss, för att skapa musiklistor från YouTube och SoundCloud

För dem som saknar hemkompileringar i kassettformat och hittar på plattformar som SoundCloud och YouTube en utmärkt musikkälla, kommer nu den nya versionen av Playmoss, som lanserar webben och appen för att skapa listor, både musik och video, på YouTube, Vimeo och SoundCloud.

Vi måste bara samla in det vi hör och gruppera innehållet i samma lista, så att låtar kan spelas oavsett källa.

Det är också möjligt att följa listor över andra kontakter och skapa ett nätverk av påverkare musikaler som vi kan interagera med.

Inom playmoss.com måste vi skapa ett konto för att börja ställa in våra spellistor, följa och följa.

Vi kommer att se vem som lägger till våra listor och vem som markerar ämnena som jag gillar, liksom vi kommer att ha tillgång till en sökmotor som gör att vi kan hitta musik och videor samtidigt på YouTube, Vimeo och SoundCloud.

Det uppmärksammar sin nya spelare, en multimediaspelare som vi kan bädda in i webbplatser och artiklar, som används av Snar för att tillkännage uppställningen av dess 2015-upplaga.

Denna spelare är endast tillgänglig för PRO-användare (artister, media – du kan skicka ett e-postmeddelande till pro@playmoss.com för att förvandla ditt konto till Pro för gratis-, frimärken, festivaler, promotorer, etc.) och PLUS (användare i allmänhet som vill utnyttja plattformen maximalt).

Nu tillgängligt för webb, ios och android, det innehåller också ett avsnitt God fredag, veckovis spellista som publiceras varje fredag ​​där en DJ, ett band eller en musikväljare skapar en lista med ett urval av mellan 10 och 15 låtar perfekt för att börja helgen.