Nu är det möjligt att rapportera buggar från Microsoft Edge med hashtaggen #EdgeBug

Microsoft-edge

Microsoft har presenterat en praktisk metod för att rapportera fel i Microsoft Edge, den senaste webbläsaren. Det här är #EdgeBug-hashtaggen som länkar till den officiella portalen för att publicera eller söka efter information om olika incidenter i Edge (EdgeHTML-problemspårare), tillåter generering av dessa rapporter med bara en tweet.

Idén kommer från en utvecklare och författare, @LeaVerou, som hävdade att det skulle vara intressant att ha möjlighet att rapportera en hel del buggar direkt från Twitter. På Microsoft lyssnade de på det och bestämde sig för att genomföra denna synkronisering så att varje tweet som innehåller den ovannämnda hashtaggen blir ett nytt inlägg inom EdgeHTML-problemspårareoch fortsätt sedan med sin granskning och lösning.

Det är värt att klargöra att alternativet är avsett för den specialiserade allmänheten (inklusive webbdesigners och utvecklare), som resten av de dödliga som vill bidra med, kommer att behöva göra det via Windows Insiders eller från avsnittet Skicka kommentarer tillgängligt genom att visa menyn längst upp till höger från Microsoft Edge. På samma sätt är det uppenbart att det finns några minimiregler för att konvertera tweets till rapporter.

Till exempel, förutom #EdgeBug, bör tweeten innehålla en URL som pekar på en portal som visar kodavsnittet för respektive avsnitt där felet hittades, för vilka webbplatser som codepen.io, jsfiddle hjälper. .net, jsbin.comydabblet.com. Sådana utdrag hänvisas till somreducerat testfalloch i den officiella Windows-bloggen, där nyheterna är markerade, förklarar de hur man skapar dem.

Resten är att följa länken med en tydlig och specifik titel om problemet så att andra hittar det och informerar sig själva.