Nacksound, en bärbar att njuta av det bästa ljudet utan hörlurar

Nacksound

Trots det stora utbudet av hörlurar som vi kan hitta idag är många av de modeller som finns på marknaden inte så bekväma i specifika situationer: till exempel under sportövning. Idag pratar vi om Necksound, a bärbar än Det lovar att hjälpa oss att njuta av det bästa ljudet utan besväret med traditionella hörlurar.

Om vi ​​fokuserar på några av dess huvudegenskaper är Necksound en enhet bärbar som sticker ut för sin Ergonomisk, lätt och sladdlös design. Som vi förväntade oss är målet att vi kan njuta av det bästa ljudet i alla slags situationer: från att gå eller cykla på väg till jobbet, till att utöva sport som löpning eller den skridsko.

För detta, bärbar Den vi pratar om har utformats speciellt för att bäras runt halsen, som om det vore något halsband. När vi väl har gjort det sLåt oss lyssna på musik trådlöst tack vare de inbyggda högtalarna, som kan ge surroundljud. Dessutom har Necksound 4 GB internminne, så lagringskapacitet kommer inte att vara ett problem. Och inte bara det, eftersom det också är möjligt att använda det till svara och avsluta samtalen vi får på vår smartphone.

Vid denna tidpunkt är det viktigt att notera att Necksound för närvarande söker finansiering på Kickstarter, där de ansvariga för kampanjen på bara fyra dagar De har lyckats samla in de 30 000 euro de behövde för att göra projektet verklighet. Det är för närvarande möjligt att köpa den från 80. Nedan lämnar vi dig med Necksound-presentationsvideon:

Länk: Kickstarter | Nacksound.