MyRoll uppdateras i iOS 8 för att visa alla bilder på din mobil igen

MyRoll uppdateras i iOS 8 för att visa alla bilder på din mobil igen

Med uppdateringen till iOS 8 har många iPhone- och iPad-användare upptäckt att kamerarullen har försvunnit, alternativet som gör att vi kan se alla bilder som tagits med telefonen eller surfplattan. Nu kan vi se de foton som tagits under de senaste 30 dagarna, de som nyligen har tagits bort, videorna, panoramorna … men för att se alla foton är det nödvändigt att gå till Samlingar och se de grupper som skapats automatiskt (efter datum och plats). Det vill säga det finns ingen kamerarulle.

För att återställa den här funktionen har MyRoll-applikationen släppt en uppdatering för iOS 8, tillgänglig gratis på iTunes, som ger tillgång till alla bilder, vilket också identifierar de bästa bilderna som tas när som helst, precis som i sin Android-version (länkar finns på myroll.com).

Vi pratade om MyRoll för några månader sedan som ett program som vill ersätta det befintliga galleriet på våra telefoner med hjälp av ett intelligent system för att upptäcka bra foton, samtidigt som vi erbjuder möjligheten att dela innehåll på ett enkelt och praktiskt sätt (vi kan skapa ett album till Facebook med ett enda klick, till exempel, eller skapa en webb i html5 med de foton som vi bestämmer oss för att kunna dela dem via e-post).

Personligen tvivlar jag väldigt mycket på att Apple fortsätter att dölja sin kamerarulle i iOS 8, jag antar att när jag ser antalet klagomål kommer de att få tillgång till sina mobiltelefoner och surfplattor i nästa uppdatering.