MyPermissions lägger till en funktion för att övervaka misstänkt åtkomst till vår Twitter

permisos

Det har gått mer än ett år sedan vi pratade om mypermissions.com, ett projekt som skapats för att tillåta hantering av applikationer som har behörighet för våra sociala nätverkskonton. Tanken med det här verktyget är att kunna se i en enda panel vem som har tillgång till vår facebook, twitter, google etc. något som är nödvändigt för att hålla kontroll över alla som kan läsa eller uppdatera våra konton, med eller utan tillstånd.

När vi identifierar och associerar våra konton kan vi omedelbart se listan över befintliga behörigheter, många gånger för applikationer som inte längre finns, applikationer som vi släppte för några år sedan och vars OK fortfarande är lagrad i databasen. Denna typ av åtkomst är mycket farlig, eftersom det är en öppen dörr till vårt konto som kan användas för att generera skräppost eller distribuera skadlig kod bland våra följare.

Och om tjänsten MyPermissiones Det var användbart, att låta konsultera och ta bort behörigheter, nu kan det bli ännu mer, eftersom de har inkluderat en Twitter-övervakningstjänst i realtid.

Med andra ord: när en applikation kommer in på vårt konto och försöker uppdatera det kommer vi att omedelbart få ett meddelande. Eftersom MyPermissions inkluderar mobilapplikationer kan vi när som helst avbryta åtkomst så att inga fler potentiellt farliga uppdateringar kan göras.

Eftersom vi kan klassificera varje applikation som tillåtna, eliminerade eller generera skräppost, kan MyPermissions också identifiera när flera användare rapporterar samma applikation, så att de kan vidta åtgärder i detta avseende, till exempel att meddela användare som använder verktyget.

Utan tvekan en bra idé som kan hjälpa till att bibehålla vår Twitter hälsa i perfekt skick.