MSI presenterar sina nya bärbara bärbara datorer under Windows 10

GT73

Om det i går var ASUS som förnyade sitt engagemang för spelanvändare med lanseringen av sin GX800-bärbara bärbara dator, nu är det MSI som gör detsamma med presentationen av en serie spelbärbara datorer inom 30-årsjubileet Gaming Night-evenemanget som företaget har hålls idag inom ramen för Computex 2016-teknikmässan.

I den meningen är bland serien bärbara datorer både GT83 Titan SLI och GT73 Titan SLI, som syftar till att njuta av maximal spelupplevelse även genom virtuell verklighet. Lanseringen på marknaden kommer att äga rum nästa augusti.Dessutom har de GS63 Stealth Pro-modellen, som är tunnare men också har ett kraftfullt och effektivt kylsystem som också är ganska tyst, enligt MSI. På samma sätt kommer den att släppas nästa augusti.

Slutligen finns det GS73 som har den bästa tunna kyllösningen i branschen, vilket gör den till den lättaste och mest kraftfulla spelbärbara datorn, som väger bara 5 kg. Och som de tidigare modellerna kommer denna modell också att lanseras nästa augusti.

Gemensamt med alla dessa modeller är den som, förutom att vara fokuserad på spelbranschen, använder Windows 10-plattformen, resultatet av alliansen mellan MSI och Microsoft. I detta avseende bör man komma ihåg att Microsofts Xbox också kommer att köra Windows 10 och vara kompatibelt med dess applikationer, så att Windows 10 blir referensplattformen för spelvärlden.