MoodThingy, plugin för att mäta läsarnas känslor i varje inlägg

MoodThingy

Läsarna har olika reaktioner på a postaMen med så mycket information och så lite tid att analysera det är det inte så lätt att se dina åsikter skrivna ut i kommentarer. Naturligtvis påverkar också andra faktorer som temat för webbplatsen – till exempel politiska webbplatser kontra modesidor – men i allmänhet är det inte överflödigt att tänka på enklare och innovativa alternativ som underlättar deras interaktion ännu mer än med andra sociala plugins.

MoodThingy försöker fylla det behovet med en liten undersökning som ersätter eller kompletterar kommentarsektionen. Det kräver inte att besökare ger personlig information för att rösta, bara ett klick, förutom att sedan visa dem en knapp till tweet ditt beslut. För honom webbansvarig Den innehåller en statistikpanel för att känna till gemenskapens preferenser för att bättre fokusera innehållet.

Det är gratis och kommer med en extra widget för att markera de mest röstade posterna i sidofältet. Färgalternativen och möjligheten att ändra namnen på de känslor som är tillgängliga att välja – om det inte finns någon tid att ändra koden manuellt – finns bara i dess PRO-version som kostar $ 12.

Länk: Ladda ner sidan på WordPress.org