Moleskine presenterar smart kit för att skicka anteckningarna till en app

moleskine

Moleskine har byggt upp ett viktigt rykte med sina bärbara datorer. Ansikten, ja, men elegant och praktisk, men långt ifrån tillhör den digitala världen.

Nu har de gått ett steg längre med presentationen av sin Smart Writing Set, uppsättning av:

– Kulspetspenna med inbyggd kamera för att fånga det som skrivs. Pen + är gjord av aluminium, tunn och lätt så att du kan känna den som en traditionell penna.– Papperstavlan, ett anteckningsblock med en speciell design. Sidorna har prickar som gör det enkelt att fånga bläckläget och de böjda hörnen ser ut som en surfplatta, även om det bara är en uppsättning specialpapper.

– Mobilapplikationen, tillgänglig för iPhone och Android, som sparar alla anteckningar och teckningar som vi gör i anteckningsboken i digitalt format, så att innehållet kan redigeras, sökas och exporteras.

Satsen kostar 199 dollar, inget billigt om vi anser att vi inte pratar om en revolutionerande teknik heller, ingenting som en sensor och en penna ansluten till Bluetooth inte kan göra, men vad du betalar för är designen och naturligtvis varumärket bakom produkten. Om boken tar slut kan du köpa en annan till 30 dollar, så endast pennan kostar 170.