Microsoft lägger till nya partners och börjar distribuera några plugins i Outlook

outlook-logotyp

För månader sedan introducerade Microsoft den nya versionen av Outlook.com, tillgänglig som förhandsgranskning och tillgänglig för en liten grupp användare. Bland andra fördelar med den nya versionen är stödet för tredjeparts plugins för att utöka dess funktionalitet, liksom andra versioner av Outlook. Idag har vi ett nytt tillkännagivande från företaget, där det pekar föreningen av nya partners till Outlook, början på implementeringen av plugins för några av partnerna, förutom att ta förhandsgranskningen av nya Outlook.com till en antalet användare, vilket gör det möjligt för företaget att få nödvändig feedback för att fortsätta göra förbättringar av tjänsten.

Nya partners som ansluter sig till tjänsten är Evernote, Yelp, IFTTT och Wunderlist, som går med i befintliga partners, Uber, PayPal och Boomerang. Dessutom börjar plugins från Uber, PayPal, Evernote och Boomerang från idag vara tillgängliga för vissa versioner av Outlook. I denna mening, om Uber, indikerar de att deras plugin redan är tillgängligt för Outlook 2013 och Outlook på webben för användare med postlådor från Office 365 och Exchange 2013. Från och med nästa månad tar du nya Outlook.com.

Paypal-tillägget anländer till Outlook 2013 och Outlook på webben för användare med postlådor från Office 365 och Exchange 2013. På samma sätt når användare av nya Outlook.com från och med nästa månad.

För sin del når Evernote-tillägget också Outlook 2013 och Outlook på webben, men endast för användare av Office 365-postlådor och de postlådor för Exchange 2013-användare vars administratör har godkänt installationen av plugin-programmet. Återigen kommer ditt tillägg att träffa nya Outlook.com inom nästa månad.

Härifrån kommer IFTTT-, Yelp- och Wunderlist-tilläggen snart till Outlook.com utan att specificera mer information om det, bara att IFTTT-tillägget redan finns tillgängligt för Office 365. Därför är det dags att vänta på framtida meddelanden i Detta känsla, förutom andra, eftersom Microsoft uppmuntrar utvecklare att fortsätta utveckla plugins för Outlook, och vägleda dem att få mer information via dev.outlook.com. På samma sätt slutar samma tillkännagivande med ett avsnitt för vanliga frågor, som företaget har vant oss vid.

Kärnan i plug-in-stöd är att göra det möjligt för användare att gå längre än bara meddelandeshantering för att möjliggöra bilresebokningar, insamling av restaurangdata, schemaläggning av meddelandesändning och mycket mer, vilket gör Outlook till en mycket mer interaktiv och öppen tjänst.