Microsoft lägger till Bing News, Weather, Sports och Finance till Windows Phone 8

bing

Nyligen ger Microsoft oss en eller flera nyheter per vecka, och i sommar såg vi hur Office-appen för Android i juli släpptes i USA, hur Windows Phone App Studio släpptes och hur en allians med 500 pixlar skapades.

Nu tillkännager Microsoft introduktionen av fyra nya Bing-applikationer för Windows Phone 8. För det första kommer vi med Bing News att ha en app som visar oss i ett flöde de mest relevanta världsnyheterna, med videor och möjligheten att anpassa efter kategorier enligt våra nyheter. av intresse. För det andra kommer vi med Bing Sports att kunna följa alla nyheter i sportvärlden och även resultaten från våra favoritlag, tillsammans med videor, foton och scheman över framtida matcher eller händelser. För det tredje har vi Bing Weather, som, precis som alla självrespektande väderapplikationer, kommer att ge oss uppdaterad information beroende på plats. Sist men inte minst har vi Bing Finance till förfogande för dem som vill följa aktiemarknads- och finansmarknadsdata samt nyheter relaterade till ekonomins värld och marknaden i allmänhet.

Vi ger dig här länkarna på Bing.com-bloggen för att installera de nämnda applikationerna.

Länk till Bing News: klicka här Länk till Bing Weather: klicka här Länk till Bing Sports: klicka här Länk till Bing Finance: klicka här.