Microsoft kommer att erbjuda kraften i Azure för att bekämpa ebola

Microsoft

Vid Microsoft-evenemanget om molntjänster som vi pratade om igår meddelade företagets VD att Microsoft kommer att erbjuda Azure cloud computing-tjänsten till alla de forskare och forskare som arbetar med kampen mot boll.

Tack vare detta initiativ från Microsoft, alla forskare relaterade till kampen mot denna sjukdom, De kommer att kunna dra nytta av all processorkraft i en molntjänst som Azure, som ger tillgång till hälsorelaterade tjänster och information som verkligen är användbar för forskare. För att få åtkomst till detta verktyg förklarar Microsoft på sin webbplats de nödvändiga stegen, bland vilka vi kan se att för att delta och välja åtkomst till Azure, Det är nödvändigt att samarbeta med en akademisk institution och förklara hur det är tänkt att använda Azure för att bekämpa viruset. De lyckligaste kommer att belönas med processorkraften i Azure och dess lagringsresurser.

Utan tvekan är detta ett intressant drag från ett företag av Microsofts storlek, vilket utan tvekan kommer att vara mycket användbart och intressant för många forskare och forskare som arbetar med att bota viruset på ganska små budgetar.