Microsoft kan snart tillkännage två nya Xbox One-modeller

Bild: Faktisk modell för Xbox One

Bild: Nuvarande Xbox One-modell

Som rykten om möjligheten att Microsoft kan avslöja två strömmande spelenheter, en grundläggande Chromecast-liknande och en med avancerade funktioner, visas i nästa upplaga av E3-e-spelmässan, rapporterar Kotaku idag, baserat på källor. I närheten, att Microsoft också skulle kunna presentera en mindre och billigare version av sin Xbox One, vars lansering skulle äga rum senare i år.

Enligt det ovan nämnda mediet skulle Microsoft dessutom förbereda uppdateringen av den nuvarande Xbox One-modellen, som internt skulle kallas Scorpio, som skulle ha 2 TB hårddisk och en kraftfullare GPU som gör att den kan ha förmågan att spela spel. med 4K-upplösning och även genom virtual reality.I denna sista aspekt kan Microsoft överväga att samarbeta med Oculus, även om det fortfarande inte finns tillräckligt med information om det. Ryktet är att den nya Xbox One ska vara upp till 40% mindre än den nuvarande modellen. Lanseringen av den nya versionen av Xbox One förväntas släppa marknaden nästa år.

Hur som helst kommer vi att svara på frågor den 13 juni, under firandet av E3-spelmässan, där Microsoft förväntas presentera sina produkter och erbjuda mer information om det.