MEGA för iPhone och iPad, nu tillgänglig

mega ios

Med tweeten som du kan se här tillkännages versionen av MEGA för iOS före årets slut, som lovat av dess berömda grundare, Kim Dotcom.

Efter en ganska cool webb- och Android-version, med en filtjänst som erbjuder 50 spelningar ledigt utrymme och molnbaserade krypteringstjänster, kunde inte iPhone- och iPad-versionen ta lång tid. Funktionerna, som du kan se i iTunes, skiljer sig inte från de som erbjuds av MEGA för Android.

Inom applikationen kan vi betala för MEGA Pro om vi behöver 500 GB lagringsutrymme och 1000 GB bandbredd per månad, kom ihåg att för att ändra planen är det nödvändigt att komma åt webbversionen av MEGA, på mega.co.nz.

Du måste fortfarande kämpa på många fronter, förbättra ditt rykte för att ta bort dammet som har samlats med Megaupload-arvet, erbjuda filsynkroniseringstjänster lika effektiva som Dropbox, oroa dig för giganter som Mediafire, som är på dina klackar … det finns många poäng Kim DotCom måste adressera för att kunna fortsätta utvecklas med MEGA, och inte glömma de som är relaterade till det rättsliga förfarandet som fortfarande pågår i Megaupload-ärendet.

Hur det än är, applikationen är bra, den är snabb och den är säker, så länge myndigheterna inte går in utan att knacka på dörren och ta sina servrar en gång till …